Skip to the content

Julbord 2017

Torsdagen den 7 december klockan 18.00 hade vi julbord på Drottning Kristinas Jaktslott. Ett trettiotal personer slöt upp och välkomnades av den goda glöggdoften och stilla julmusik i bakgrunden.

Vi inledde kvällen på övervåningen med stämningsfull körsång av RSMH-kören som tillsammans med sin körledare sjöng olika julvisor och tackades med varma applåder.

När ordförande Sol-Britt hade hälsat alla välkomna ner till undervåningen bjöds det på ett dignande julbord i form av sillar, skinka, korv, köttbullar, sallader, Janssons frestelse, bröd, ost och mer därtill. Även en efterlängtad julmust och julöl smakade gott till den goda maten.

Efter middagen var det lotteri med tre vinster. En fruktkorg som förstapris, en flaska chokladkartong som andrapris och tredjepris var kaffe. Tre lyckliga vinnare tog tacksamt emot sina vinster.

Allsång, kaffe, pepparkakor, choklad och mycket god stämning fyllde resten av kvällen och avslutades med nöjda och glada gäster som gick hem i decembermörkret.

Outro Strip

Mauris ante augue, fringilla non accumsan at, imperdiet vel ipsum. Nunc hendrerit, felis nec hendrerit varius, lacus leo euismod mi, a pulvinar sapien libero.